Jukka Martola - luotettavat kiropraktiikkapalvelut

Chirovet Oy:n kiropraktikko Jukka Martola on jo pitkään alalla toiminut kiropraktiikan ammattilainen. Varaa aika vastaanotolle, jos kärsit selkä-, niska- tai muista kivuista kuten migreenistä tai huimauksesta. Kiropraktiikka auttaa monista erilaisista vaivoista kärsiviä.

Varaa nyt aika ja hankkiudu eroon sinua vaivaavista kivuista. 

Hoito

Kiropraktiikka sopii kaikenikäisille, se on turvallinen hoitomuoto moniin vaivoihin. Kiropraktikon vastaanotolla kartoitetaan huolellisesti potilaan ortopedisen ja neurologisen hoidon tarve sekä selkärangan ja raajojen biomekaaninen toiminta. Hoitomäärät vaihtelevat potilaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Hyvän lopputuloksen takaa potilaan noudattama itsehoito sekä kiropraktikon tekemä kuntouttamissuunnitelma. 

Koulutettu ammattilainen palveluksessasi 

Kiropraktikon ammattinimikettä voivat käyttää vain Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran hyväksymän, ammattiin johtavan koulutuksen suorittaneet henkilöt. Kiropraktikko Jukka Martola on Suomen kiropraktikkoliiton ex-jäsen ja yliopistotutkinnon suorittanut terveyden- ja sairaanhoidon ammattilainen. Lue lisää kiropraktiikasta Suomen Kiropraktiikkaliiton sivuilta. Jukka Martolan löydät toistaiseksi Kiropraktikko-haussa Kanta-Hämeen alueelta.